Jimmi Larsen

 

Jeg hedder Jimmi Eiberg Larsen, og jeg er uddannet kostvejleder og vanecoach. Jeg har arbejdet med kost og vægttab i mange år – også på egen krop og har selv lidt af yoyo vægt. Efter jeg har uddannet mig til vanecoach har jeg fået en dyb indsigt i, hvor meget det psykologiske aspekt er alt afgørende for succes med vægttab. I stedet for at der er en vejleder, der står og fortæller dig en masse om, hvad du skal og ikke skal, så er den vendt om, når du kommer til en coach og arbejder med vægttab. Her arbejder vi med, hvad du gerne vil, og, hvordan du kan bryde dine mønster, så du kan opnå et varigt vægttab.

 

Jeg i gang med at uddanne mig til MasterCoach ved Manning Inspire. Som MasterCoach kan jeg hjælpe dig med alle de udfordringer, du møder på livets vej. Som MasterCoach vil jeg også kunne hjælpe dig med at grave dybere ind i dig og hjælpe dig til at blive en forbedret udgave af dig selv.

 

Kontakt mig for mere information om hvad coaching kan gøre for netop dig og din målsætning. Jeg giver coaching både face2face eller online via Skype. Hold også øje med LBP Strength & Fitness facebookside, da jeg er ved at planlægge et holdforløb, hvor du kan arbejde med dit vægttab via coaching og UDEN kur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *