Udgivet i Skriv en kommentar

Året der gik – 2015

Så blev det årets næstsidste dag og Klara-Sofie er netop blevet hentet af hendes Farmor og Farfar og det efterlader mig lidt tid til reflektere over året der gik.

Det har i lighed med sidste år været et år for fuld damp. Ikke mindst fordi jeg nu har indfundet mig i min rolle som mor og hvordan jeg gerne vil være overfor min datter og hvordan jeg vil prioritere min arbejdstid.

Året startede sådan set stille og roligt, men en større begivenhed nærmede sig med hastige skridt, nemlig min 40 års fødselsdag og afholdelse af reception for familie, venner og forretningsforbindelser. Klara-Sofie tog også sine første skridt og kunne lige akkurat gå til min fødselsdag og det blev en rigtig hyggelig dag, med lækker tapas fra Heidi’s Kro – stedet hvor alt min mad udefra bliver bestilt! Jeg fik alt jeg ønskede mig, bobler, “spiselige blomster”, gavekort til træningstøjet som altid kommer fra Kari Traa 🙂

Fødselsdag veloverstået, hvad var så næste mål?

Et bøjleprojekt der har været udskudt i et par år, blev endelig sat i værk kort tid efter fødselsdagen og samtidigt med det, tog jeg kontakt til en ny coach og mentor, som fik sat mig på nye opgaver og nye tanker omkring mig selv, min træning og tilgang til min forretning. Jeg fik trukket en tand ud i undermunden og jeg lignede en hjemløs et par dage 🙂 Bøjlen blev sat på og jeg måtte for en kort periode leve lidt af flydende kost, så det blev til en masse smoothies på broccoli med mere og de smagte sådan set rigtigt fint, men som altid blev jeg bekræftet i at flydende kost, aldrig mætter nok og ikke giver samme tilfredstillelse som mad der skal tygges!

Klara-Sofie, skiftede i samme periode dagplejen ud med vuggestuen og pludselig tog hun stormskridt udviklingsmæssigt og begyndte endeligt at sove igennem! Halvanden år med afbrudt nattesøvn, var i store træk slut! (jubbi!)

2015 var også året hvor jeg havde mit til dags dato, største og bedste team under opbygning til årets konkurrencer, startende med Loaded Cup, hvor Trine Rathlau placerede sig på en flot, 3. plads og var eneste dansker i top 3.

Jeg havde længe været på udkig efter et lokale hvor jeg kunne flytte al min personlige træning hen og hvor jeg kunne starte med at udvikle kurser, samarbejder med andre personlige trænere og kostvejledere med samme overordnede filosofi og tilgang til kost og træning som jeg. Personlig træning skal efter min mening også være så personligt som muligt og i det center jeg havde mine klienter havde jeg ikke et lokale til at mødes med mine klienter til fortrolige samtaler, eller det vil sige, det fik vi, da jeg var på “vej ud af døren” og der var det for sent og samtidig syntes jeg også det er vigtigt at kunne træne med klienten uden nysgerrige blikke og uden at skulle stå i kø for at bruge udstyret. Lokalet var sådan set fundet, men en længere proces skulle gøre at det først kunne tages i brug i starten af september, men det passede mig fint, for så kunne vi næsten nå at færdiggøre alle årets konkurrencer før der skulle investeres en masse tid i det (tænkte jeg).

Nå men året skred frem og det blev sommer (møj sommer) jeg havde på daværende tidspunkt så stor fremgang med træning og kost at jeg næsten var sikker på jeg ville stille op til en sidste konkurrence og hvilken en skulle det så være? Ja Athletic Fitness, har altid været min favorit og jeg testede også lige runden af for at se om jeg på nogen måde ville kunne være med igen, sideløbende havde jeg også ved hjælp af mine Bikini atleter Trine og Johanna, trænet lidt bikini poseringer, fordi jeg tænkte det også kunne være fedt at prøve kræfter med den kategori og for at se om jeg overhovedet ville kunne gøre mig der, jeg har jo altid være i den lille ende i Body Fitness, der i mine øjne er lidt kedelig at stå i fordi du netop bare står, i bikini fitness kan man lege med sine svage og stærke sider og poser sig væk fra de dårlige sider og fremhæve de gode. Valget faldt på Bikini Fitness Masters, fordi jeg netop selv havde atleter med i Athletic Fitness og de fik lov til at dominere klassen selv og Bikini Fitness Masters havde jeg ingen atleter med i.

Efterårets konkurrencer indledtes med NC i Herning, hvor vi havde en rigtig fin dag, med styling fra Just-You-By-Nikoline der spraytannede så meget at hun var helt brun selv. Det blev til flere kvalifikationer til DM, en 2. plads til mig i Bikini Fitness Masters, en 3. plads til Johanna i Athletic Fitness, Sara Hast top 10 i Body Fitness, Rikke Thier i finalen i Bikini Fitness, Heidi N. Christensen i top 10 og også videre til DM.

Ugen efter gik turen til Norway Open, hvor vi stillede med et super stærkt team – en lang rejse på mange planer og erfaringer på godt og ondt. Anne-Mette W.  Christiansen, generobrede sin titel som Overall Winner af Athletic Fitness klassen, Josephine fik en fantastisk flot 2. plads, det samme gjorde Trine Rathlau, jeg selv fik en 3. plads i Body Fitness efter 4 års fravær i klassen, men eftersom jeg placerede mig over nr. 4 som vandt de norske mesterskaber nogle uger efter, tænker jeg det var en ganske fin placering og jeg var rigtigt godt tilfredt. Johanna deltog også i bikini fitness, men desværre var det ikke lige hendes dag og hun gik ikke videre i finalen. Der var også andre danskere med og disse fik også ganske flotte placeringer og det var superhyggeligt at ligge side om side med Team PB – (Peter Bendtsen) og vi hjalp løbende hinanden, præcis som det skal være når vi er i samme båd!

Nogle få uger efter kom årets sidste konkurrence nemlig DM og her blev det også til nogle helt fantastiske dage, med hele teamet samlet på hotellet, herunder både opvarmere og atleter. Denne gang havde vi udvidet styling teamet med Anja Nielsen, fra Nails_by_anja som også lave de mest fantastiske negle! Kent Hast – Sara Hast’s mand, agerede også stylist for Sara og kom med gode tips til styling af mit hår og han gør faktisk et rigtigt flot stykke arbejde! Sara indledte DM i et rigtigt hårdt felt i body Fitness og placerede sig lige uden for finalen, hvilket i sig selv, nok var en kæmpe præstation eftersom hende søn havde valgt at ligge sig syg med opkast hele natten forinden og hun faktisk slet ikke fik sovet. Kort tid efter scenen måtte Sara selv kaste håndklædet i ringen og lægge sig syg! Så blev det søndag og her placerede, Anne-Mette sig atter som nr. 1 og overall vinder, Trine Rathlau sig som klar nr. 1 i den helt lave bikini fitness klasse, Josephine Kierstein som klar nr. 1 i den høje bikini fitness klasse, jeg selv som nr. 1 i Bikini Fitness Masters, Rikke Thier som nr. 5 i den høje Bikini Fitness klasse, Heidi og Natasha gik desværre ikke videre, Johanna kæmpede sig igennem hele 2 klasser, både Bikini Fitness og Athletic Fitness og atter røg stakkels Johanna ud af Bikini Fitness uden en finale plads, men til gengæld fik hun en 5. plads i tæt løb med nr. 3 og 4. og hun er ikke langt fra at kunne gøre sig helt i toppen og forhåbentlig har hun fået endnu mere smag for klassen fremadrettet ;-). Alle os der placerede sig som nr. 1 gik videre til overall konkurrencen og her stod jeg ved siden af 4 piger der alle har modtaget vejledning af mig på et tidspunkt og det i sig selv syntes jeg var en fantastisk følelse og jeg kommer aldrig til at glemme den! Bedst af alt – Trine Rathlau, VANDT overall klassen og kvalificerede sig samme med Josephine til NM og hvis de her placerede sig godt, skulle de videre til Nikole Wilkins Cup samme dag!

Jeg havde Klara-Sofies 2 års fødselsdag på programmet og kunne derfor ikke tage med mine piger, faktisk var fødselsdagen samme weekend som DM, men heldigvis er hun ikke gammel nok til at forstå at jeg ikke kunne fejre den samme med hende på dagen. Jeg sad med telefone klistret til hånden og modtog et dejligt opkald fra Trine der fortalte mig at hun var videre til finalen og hun var i strålende humør, desværre fik jeg også beskeden om at Josephine ikke var gået videre, men også at hun derfor havde vendt al fokus på at hjælpe sin teammate Trine! Så skønt at vide at de havde hinanden! Kort tid efter modtog jeg endnu et opkald fra Trine – HUN VANDT NM og var gået videre til Nicole Wilkins Cup og havde her placeret sig som nr. 2!

En helt fantastisk præstation og et rigtigt godt konkurrence år for mine atleter og jeg selv og jeg har gjort mig så mange erfaringer i år, som jeg aldrig ville kunne have fået hvis jeg ikke også udsatte mig selv for det pres, at være på diæt, konkurrere sideløbende med at skulle opbygge et personligt træningscenter, være mor, coach, chef med mere. Det føles som en værdig måde at afslutte mine fitnesskonkurrencer. Stop på toppen og mens legen er god!

Sideløbende med alt det konkurrencepjat, fik jeg stablet et personligt træningscenter på benene efter flere mdrs. forsinkelse og set i bakspejlet et under at jeg ikke fik stress over det! Men jeg tror det hjalp at holde fokus på diæt og træning, arbejde og familie time for time og lade de ting ske som jeg ikke var herre over og fokusere på de ting jeg kunne gøre noget ved!

Det kunne jeg skrive så meget mere om, men jeg vælger at tage mine erfaringer med og bruge dem fremadrettet i alle min projekter.

Nå men hvile på lauerbærene er ikke noget jeg plejer at gøre og derfor var fokus at få styr på alle de løser ender der nu var i forbindelse med opstart af centeret, for at erkende at jeg altid kan se nogle løse ender og må fokuser på en af gangen 😉

Jeg havde i sin tid sagt til Rune at han måtte bære over med at jeg var meget væk i ca. 3 mdr. og havde fuld tryk på arbejde, men det har nu udviklet sig til 6 mdr. i stedet for og min målsætning i det nye år er netop at fokusere på ikke at lade arbejdet opsluge mig så meget igen og skabe plads og tid i kalenderen til både familie og udvikling.

Der er allerede booket fridage og kurser, samt min egen træning ind i kalenderen i det nye år og det er ufravigeligt min tid!

Jeg har også nået at sætte lidt workshops i søen og disse blev udsolgt på under 24 timer og det vil fortsat være en ting jeg vil udvikle mere på i fremtiden.

Så med disse ord, vil jeg sige tak til alle jer der var her for mig i 2015 og alle jer der finder sig i mine skævheder og tosserier, tak til jer klienter som har valgt mig i giver mig så meget retur og i er med til at skabe verdens bedste job, et job der giver mening, fordi i får det bedre, sætter mere ind på livsstilskontoen og for alle de grin og tårer i deler!

Godt nytår – pas på jer selv og hinanden!

(nu skal der bages)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *