Udgivet i Skriv en kommentar

Anmeldelse af Myprotein produkter

Før sommerferien fik jeg tilsendt nogle produkter fra Myprotein og jeg lovede at give en anmeldelse af produkterne og den er jeg endelig klar med her:

Først og fremmest så skyldes det sene indlæg ikke utilfredshed, men nærmere at jeg gerne ville have lov til at teste alle produkterne særskilt, så jeg var i stand til at skille dem ad og finde ud af hvad jeg syntes om hvert produkt.

Altså.

Jeg har kun positivt at sige om oplevelsen af at handle hos Myprotein og med deres mulighed for at supersize bestillingen inden man betaler, er det let at lade sig friste til at bestille mere, fordi man pludselig bliver i tvivl om, om man nu har bestilt nok!

Produkterne der er tale om er:

My Zero Bar, som bedst kan beskrive i konsistens som flere af de andre nyere lowcarb bars på markedet. De er bløde og chewy, med det eneste minus at det de er sødet med nogle gange ligger som et lag på baren, der giver en bitter eftersmag. De er kcal. mæssigt på samme niveau som andre lowcarb bars.

2015-07-06 12.31.53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Greens, samt Total Fruit & Veg.:

Begge produkter indeholder kunstigt sødemiddel og desværre er ingen af dem økologiske. Økologi vægter højt hos mig, men hos den enkelt der har en begrænset økonomi, må det her være et udemærket supplement og tilskud af grønt, der let opløses i vand.

Hos mig blev de primært anvendt i mine smoothies og det gjorde faktisk at jeg ikke behøvede at tilsætte yderligere frugt for at søde mine smoothies med broccoli og spinat, der ellers kan være noget “grønne” i smagen. Jeg har tidligere haft andre “greens” produkter i huset, der ikke var sødet og efter nogle shots af dem havde jeg vænnet mig til det, så for min skyld havde de ikke behøvet at komme sødemiddel i, men for den knap så hardcore eller ny indenfor den slags, kan det være en glimrende løsning.

2015-07-06 12.30.22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De næste 2 produkter i rækken, hører til nogle af mine favoritter nemlig nøddesmør! Det anvender jeg stort set dagligt i forskellige sammenhæng. Prismæssigt ligger de på samme niveau som konkurrenternes, med den eneste forskel at heller ikke disse produkter er økologiske og det finder man ellers hos konkurrenterne og jeg har den holdning at når prisen er den samme, så vælger jeg oftere økologisk alt efter hvilket land og hvilken kvalitet varen har.

2015-07-06 12.31.18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glucosamin: her kan jeg ikke sige noget om produktets effekt, men jeg har moderat slidgigt i nakke og nederste del af ryggen og vil derfor gøre alt jeg kan for at forhindre yderligere nedslidning eller i hvertfald bremse hastigheden for nedbrydningen og det skulle Glucosamin kunne bidrage med i nogle tilfælde, men eftersom jeg ikke kan få målt det nogle steder lige nu, holder jeg fast i tage det og håber på det bedste og er bare glad fordi det er let tilgængeligt. Man skal i øvrigt sørge for at styrketræne selv om man døjer med slidgigt, for netop at støtte op omkring kroppens led og ikke mindst “smøre” leddende.

Chocolate Protein Balls har jeg bestilt fordi jeg gerne ville lave nogle proteineksperimenter i køkkenet og fordi jeg syntes de var lidt sjove, smagen er jeg ikke vild med og jeg får for mange kcal. for for lidt, men til sjov og festligelejligheder fungerer de jo fint, men jeg tænker jeg heller vælger Maltesers for smagens skyld, det er jo ikke alle “almindelige” mennesker der er gæster os, der er lige så vilde med “Proteinkager” 🙂

Jeg må tilstå at jeg stadig har tilbage at teste noget Green Tea pulver, som jeg havde tænkt mig at anvende i forbindelse med træning, fordi det giver et lille kick af energi, særligt til koffeinsensitive/følsomme mennesker som jeg selv. Men jeg har lige haft og har stadig et kærlighedsforhold til min nye espresso maskine  🙂 og må derfor vende tilbage når det er testet af!

2015-07-06 12.31.41

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *