Udgivet i 3 kommentarer

Athletic Fintess atleter søges

Det er SÅ længe siden der er blevet udgivet noget på den her blog! Det er bestemt ikke fordi den ikke er i mine tanker, men tiden rækker simpelthen ikke i øjeblikket og det kommer nok til at være sådan et godt stykke frem indtil yngstemanden er kørt godt ind i en pasningordning. Lige nu bliver han passet hjemme af farmor/farfar eller mig og “hubby”.

Nå men det korte af det lange er at konkurrencen Athletic Fitness, har fået endnu en chance for at overleve i DBFF regi til og med 2018 indtil der bliver taget stilling til om det skal fortsætte eller ej og Athletic Fitness vil altid være den fitnesskonkurrence der ligger mit hjerte nærmest fordi det var der jeg selv startede og der har jeg også vejledt rigtigt mange til gode resultater, SÅ hvis du går og leger med tanken, så stop med at lege med den og tag kontakt allerede i dag!

Normalt tager jeg ingen ind under et år til konkurrencestart, men i det her tilfælde vil jeg at konkurrencen skal overleve så jeg giver frist frem til 1 juli til at ansøge om en plads på mit team.

Hvis du tænker det ikke er sjovt kun at kunne konkurrere i Danmark, så kan jeg berolige dig med at konkurrencen lever i bedste velgående i både Norge og Sverige, i særdeleshed Norge fordi de kører konkurrence på samme vilkår som i DK, hvor de i Sverige har inkluderet en forhindringsbane.

Hvad skal man kunne for at kunne stille op?

Ja altså det vil være en god start allerede at kunne tage nogle kropshævninger og dips, roning skal jeg nok få dig lært. Så skal du være klar over at mentalt er det nok den mest udfordrende konkurrence af alle fitnessklasserne, det kan jeg skrive under på, for jeg har prøvet dem alle 😉 Men den mentale del tager jeg mig også af.

Har du blod på tanden så bliver det et intenst forløb, med masser af træning og forhåbentlig en masse personlige sejre!

Nedenstående er fra da jeg blev Nordisk Mester i AF tilbage i 2008 🙂

3 tanker om “Athletic Fintess atleter søges

  1. Hej Lonnie,
    Søger du stadig athletic fitness atleter? 🙂

    1. Ja for den, jo flere jo bedre! Send mig en mail på lonnieboe@hotmail.com så ser jeg på det 🙂

      1. Fedt! Jeg har sendt dig en mail 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *