Udgivet i Skriv en kommentar

Bikini Fitness Debutant Heidi Nørgaard Christensen

Facts om mig

Ikke-navngivet

Navn: Heidi Nørgaard Christensen

Alder: 26 (Fejrer mit 27. år på scenen i Herning d. 13 september)

Jeg er bosat i Randers med min kæreste. I februar blev jeg færdig som prof. bachelor i Global Nutrition and Health med speciale i Lifestyle and Health Education og har desuden en uddannelse som personlig træner

Træningserfaring

Jeg har altid været aktiv indenfor diverse sportsgrene, først gymnastik, herefter badminton, fodbold, løb og siden styrketræning. Jeg elsker at udfordre mig selv og sætte mig nye mål og overskride egne grænser.

Målet med min træning

Først og fremmest træner jeg fordi jeg ELSKER det. Træning betyder meget for mig, det mit frirum og her jeg kan koble af fra resten af dagligdagen. Herudover er jeg dybt fascineret af hvad man kan udrette igennem træning – både fysisk og mentalt. Jeg elsker at jeg kan se kroppen forandre sig og blive stærkere.

Siden 2013 har min træningsprogrammer være målrettet min første fitness konkurrence i bikini fitness. Som udgangspunkt har jeg haft fokus på styrke og teknik og kører 2 split program fordelt på 4 forskellige træningsdage. Under min diæt har jeg tilføjet cardio i form af trappeløb og intervaltræning.

Heidi

 

 

 

 

 

Derfor valgte jeg Lonnie

Jeg har efterhånden kendt Lonnie i en del år, da jeg første gang kontaktede hende tilbage i 2011. Her var det med henblik på at komme i gang med styrketræning og vægttab og efterfølgende, har jeg været i praktik hos Lonnie i forbindelse med min uddannelse. Siden 2013 har jeg været en del af hendes team, LBP Strengt & Fitness frem mod debutantsstævnet den 13. September i år.

Hos Lonnie får man ikke nogle lige-nu-og-her løsninger. Herimod får man råd og vejledning til at lære at mærke efter og lytte til sin krop og ikke mindst bruge sin sunde fornuft.

Lonnie kommer ikke med svarene og hvis du ikke gider, at yde en indsats for at komme i mål, skal du ikke forvente at Lonnie kommer og samler dig op. Det kræver hårdt arbejde, men her er du heller ikke i tvivl om, at hun altid er bag dig og klar med værktøjer indenfor både kost og træning til en varig livsstil.

Planen efter konkurrencen

Jeg ved endnu ikke om jeg kunne finde på at stille op igen. Dette har været en lang process og lige nu trænger jeg til en pause fra diæt og glæder mig til at få mere tid til mine venner og familie igen, som jeg har måtte vælge meget fra. En ting er dog sikkert, jeg slipper ikke mit samarbejde med Lonnie efter scenen. Selv efter snart 4 år formår hun stadig at inspirere mig, motivere mig ikke mindst flytte mig både fysisk og mentalt. Selvom jeg lige nu står i mit livs bedste form, glæder jeg mig til at forsætte mig træning, blive stærkere og stadig forbedre formen.

Form 2

Form 1

Form 4

Form 3

Tak fordi I læste med og tak til dig Lonnie, fordi du er den du er – en éner!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *