Udgivet i 1 kommentar

Bootcamp uge 3 dag 1

Så har mine seje kvinder på bootcampen endnu engang vist hvad de består af og de trodsede endnu engang kulde og blæst. Jeg er SÅ imponeret over deres fremmøde! Jeg fokuserede i dag på at selve træningen skulle være kort og intensiv, så der ikke opstod lange pauser hvor de havde risiko for at blive kolde og i dag brugte vil selve terrænet til at varme og og det blev til nogle klatreture op og ned af bakker.

Jeg må tilstå at jeg aldrig havde tænkt snestorm eller frost ind, da jeg planlagde at køre udendørs bootcamp i marts, jeg tænkte at det værste vi kunne komme ud for var lidt vand i form af regn, men nu er jeg klogere 😉 Men heldigvis har det vist sig overhovedet ikke at være en hindring.

I får her lidt billede inspiration så alle kan se at de rent faktisk trodsede vejret:

2013-03-19 17.38.16
2013-03-19 17.45.23
2013-03-19 17.40.49

 

 

 

1 tanke om “Bootcamp uge 3 dag 1

  1. Ja nu trænger vi altså snart til noget forår, sol og varme:)
    Men i er sku seje er i:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *