Udgivet i 1 kommentar

Bootcamp

Endelig er det blevet tid til at gentage sidste års succes med udendørs Bootcamp, jeg har ikke haft den slået op her på siden fordi den faktisk allerede er udsolgt! Det er den af flere årsager bl.a. fordi jeg kun har 6 deltagere på og det betyder at jeg kan tilpasse bootcampens træning og øvelsesudvalg til den enkeltes niveau og forstatus. Det betyder også at fælleskabsfølelsen bliver stærkere og at jeg ALTID ser den enkelte!

Der er ikke tale om Crossfit eller cirkeltræning som den du finder i de kommercielle centre og derfor er min pris også en anden. En normal personlig træningstime i centrene koster omkring 500 kr. og det er for 1 time! Ved at komme på min Bootcamp får du faktisk personlig træning i en lille lukket gruppe for 125 kr. pr. gang.

Skulle du sidde derude på den anden side og tænke, “gad vide om det er noget for mig”? Så afholder jeg engang i nær fremtid en lille workshop, hvor der vil blive præsentation af øvelser der ofte indgår i Bootcamp træningerne, tjek af teknik og så slutter vi af med en Bootcamp Workout, så stay tuned eller bliv allerede nu skrevet op til juni Bootcamp, det er aldrig for sent at gøre en indsats!

Læs mere om hvad sidste års deltagere sagde her og se billeder fra sidste år her (scroll lidt ned til begyndelsen)

2013-05-08 19.27.23

 

 

 

 

 

 

2013-05-16 19.24.25

1 tanke om “Bootcamp

  1. Kunne godt være interesseret i en plads men hvornår er træningstiderne? De kan betyde meget for mit valg, dels pga børnene men også vagterne på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *