Udgivet i Skriv en kommentar

Dagen derpå

Efter at have spist en skønt stort måltid mad efterfulgt af kage og lidt chokolade, vågnede jeg allerede kl. 03 i nat og kunne ikke sove længere begyndte at få uro og smerter i benen, men jeg stod op og nappede et par Treo og så gik det over, men ikke mere søvn til mig, så jeg fik ryddet op i telefonen og listen af kontaktpersoner.

Så fik jeg researched lidt på shopping muligheder i Novi Sad og jeg fandt fremt til et center tæt på Spens Arena, så det kunne ikke være bedre og det var alt sammen i gå afstand og med alt det jeg mangler, alm. tøj (kan godt blive lidt træt af at gå i bikini hele tiden, tro det eller lad være)

Humøret fejler intet og jeg har aldrig været mere afklaret omkring at dette var den sidste konkurrence inden en lang konkurrence pause, hvis jeg nogensinde kommer på en scene igen. Det har intet at gøre med resultatet, men en beslutning der blev truffet længe inden. Så nej jeg er ikke skuffet, men superglad for at være nået så langt og alt sammen indenfor det sidste år, hvor jeg har fået nogle resultater med i bagagen som jeg aldrig havde turdet håbe på.

Så nej jeg behøver ikke flere sms om jeg er ok – DET ER JEG 🙂 og ovenikøbet rigtig glad og jeg glæder mig blot til at investere mere tid i min karriere, sammen med Rune og endnu flere timer til skøn, skøn tung træning og masser af overskud og DOMS 🙂 Sidst men ikke mindst glæder jeg mig også til at løse flere opgaver som bestyrelsesmedlem i DBFF og den næste er allerede næste weekend, så jeg bliver i miljøet blot på den anden side 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *