Udgivet i 6 kommentarer

En tur på det rullende kontor

Så er jeg atter på tur og har nu fået indhentet de fleste af mine hængepartier fra i går, der er ovenikøbet blevet lavet ekstra træningsprogam som lige skulle skydse ud i sidste øjeblik. En bestilling jeg fik sent i aftes!

Det burde betyde at min næste burde kunne rulle fuldstændigt gnidningsløst, jeg er forberedt fra top til tå og kan fokusere 100 % på at være til stede sammen med mine kunder!

Vægten er dale lidt igen, men det har været en lang uge og tempofyldt uge og min tidlige morgenvægt sagde 64,1 kg. Den er ofte noget lavere hvis jeg står op til normal tid, men i dag var jeg oppe kl. 06. jeg har før prøvet at gå i seng sove 2 timer og så mangler der lige 500 g. 😉 efter toiletbesøg.

Jeg sov tilgengæld heller ikke ret meget i nat, Basse var ude og lege og jeg kunne ikke rigtig finde ro før jeg fik ham hjem og han kom hjem lidt over midnat, det blev en urolig nat for jeg sov på sofaen for ikke at forstyrre Rune som også skulle tidligt afsted, jeg væltede ind i seng ved halv fem tiden i morges 🙂

Nu mangler jeg lige de sidste detaljer så står den på PT i Valby og efterfølgende træning i Target Fitness med andre trænings tossede veninder, det kan kun blive godt!

På bussen har jeg nydt disse som ingen tid tager at lave og som er stor favorit hos de piger der er på diæt lige nu:

Luftige Proteinpandekager:

140 g. æggehvide

2 tsk. Lean Dessert Vanillie eller anden protein

2 tsk. kokosmel el. mandelmel

1/2 tsk bagepulver

 

Bland det hele sammen, lad det trække lidt, tilsæt evt. lidt vand for tyndere konsistens, steges så de lige akkureat er færdige, så er de dejlige luftige og saftige og de er nemme at tage med på farten, gluten og sukkerfrie 🙂

6 tanker om “En tur på det rullende kontor

 1. Kan selv anbefale disse pandekager, efter lidt forsøg med diverse opskrifter.

  150 g Havregryn
  700 g Skummemælk
  150 g Æggehvider ca. 4 stk
  40 g Protienpulver (jordbær) op til en selv.
  3-5 g Kanel
  45 g mandelmel
  5 g salt
  1 tsk Sødemiddel

  Dem går lige hjem ved alle vennerne.

  1. Hej Jan, tak for opskriften den ser lækker ud, jeg selv er ikke så meget til gryn, men det er der sikkert rigtigt mange andre der er, så den deler jeg videre 🙂

   Tak 🙂

 2. Må jeg spørge hvor i Valby du træner PT?

  1. Hej Stine, det må du gerne 🙂 Jeg træner PT’ere der hvor de træner, så jeg kommer til kunden :-)med mindre de træner i et center hvor det ikke er tilladt.

 3. Hej Lonnie. Fin side du har fået. Håber at du nyder at hjælpe andre med at nå deres mål og at du har fundet din niche. Du har en jernvilje som mange, inkl. mig selv, kunne lære meget af. Kh Gitte

  1. Hej Gitte D!

   Dejligt du kiggede forbi min side og smed en kommentar 🙂 Det går super duper og ja jeg har fundet min niche her i træningsbranchen og der er god plads 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *