Udgivet i 1 kommentar

Kokostoppe m. vanillie protein

De sidste 2 dage har stået i hjemmearbejdsdage og herunder også uddannelsesdage fordi jeg følger 2 online forløb og det var skønt at få begravet næsen i studierne igen! Nu har jeg opsamlet lidt nyt og det kan så ligge og rode lidt i baghovedet de næste par dage.

Jeg har også været igennem min arkiver på computeren og faldt over nogle gamle opskrifter som jeg aldrig har fået offentliggjort fordi jeg ville have at Gymnordi skulle være de første der fik mulighed for at trykke dem.

Så i får lige dagens opskrift:

Kokostoppe m. vanillie protein:

Kokostopp m. vanillieprotein

Ingredienser:

100 g. kokos rasp

100 g. æggehvide

50 g. Lean Dessert Vanille

Sukrin efter smag, jeg tilsatte 1 spsk.

Fremgangsmåde:

Mix alle ingredinenser sammen og bag i ovn ved 175 g. varmluft i 10-12 min. eller til de er let gyldne  – let ikke?!

1 tanke om “Kokostoppe m. vanillie protein

  1. Hej Lonnie:)
    Mmmm de ser bare vildt lækre ud, og nemme at lave også!

    Rigtig god weekend til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *