Udgivet i Skriv en kommentar

Livstegn

Det bliver ikke til så mange indlæg selv om jeg egentlig har meget på hjertet, jeg er jo en tænksom type og mange tanker flyver dagligt gennem hovedet.

Jeg har nok materiale til resten af livet, men har ALDRIG tid til at komme i dybden med noget, faktisk er i dag en af de eneste dage i rigtig lang tid hvor jeg har fundet roen og tiden til at kunne fordybe mig i noget så simpelt som en rengøring og oprydning i skabe og skuffer!

Det jeg aldrig kunne finde motivation i at gøre før jeg fik børn, finder jeg nu utroligt beroligende og givende på en eller anden måde, tænk noget så simpelt som at gøre rent og rydde op giver så meget ro. Når børnene er hjemme er der altid en der siger ‘mor’ eller lige har brug for min hjælp til et eller andet (husk og nyd det, det stopper før du ved det, siger mange) og jeg har også nogle FÅ ting jeg gerne vil kunne fordybe mig i, eksempelvis at kunne læse en bog, det har jeg ikke kunnet med mindre jeg har været ude og rejse ALENE, tænk jeg skal rejse væk, hvis jeg skal læse en bog!

Husk nu at nyde børnene, ja ja det gør jeg også, men når jeg nu samtidig har så mange ting jeg også finder tilfredshed ved er det ofte følelse af utilstrækkelighed der rammer og jeg børster den ligeså hurtigt af mig igen, som den opstår, for jeg gør mig bedste! Jeg gør mit bedste og ingen andre end mig ved hvad det er. Jeg elsker det jeg laver hver dag, alt har en pris og jeg betaler den gerne. Jeg er taknemmelig for det netværk jeg har af solide stabile venner der overlever selv om vi nogle gange kun ses 1 gang årligt, men så er det til gengæld så utroligt givende at ses, men også lidt svært at finde tilbage igen.

Anyway, så nærmer ferietiden sig også for mig og jeg holder de sidste 2 uger af min ferie om en uge, glæder jeg mig? Ja det gør jeg da, det er rart at se børnene udvikle sig sammen med os i ferien og svært at sende dem i institution igen,  men jeg glæder mig ligeså meget til at tage hul på efterårs sæsonen i PT centeret og spændt på hvad vi kan præstere sammen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *