Udgivet i Skriv en kommentar

Lyn update fra 1. dag i Serbien

Allerede torsdag hvor der var afgang mod København for at overnatte inden den endelige afrejse, startede det med en forsinkelse på over 1 time. Herefter kunne taxachauføren ikke finde hotellet vi skulle sove på, men meget træt kunne jeg sove ved 23.30 tiden.

Afgang igen fra hotel 6.50, ankommer til en proppet lufthavne – DET ER JO EFTERÅRSFERIE! Og alle bagagebånd strejker.

Vi bliver atter en smule forsinkede og når akkurat vores forbindelse fra Wien videre til Beograd.

Vi ankommer til Beograd og vores kufferter udebliver!

ALT var i de kufferter, Uniform til dommer, Uniform til delegeret. Min makeup, kontaktlinser, karb op mad, liggeunderlag, konkurrencefarve, hårgrej, plus det løse!

Vi får først at vide at ingen kan lokalisere kufferterne, så kan de pludselig finde en men den står i KBH!

Jeg bliver meget meget træt på det her tidspunkt og får tænkt tilbage på hele forløbet og så kommer det her faktisk ikke bag på mig! VM skal ikke være let og det er og bliver mit livs udfordring.

Resten af dagen går med forskellige tilbagemeldinger vedr. bagagen, men ingen rigtige afklaringer. Heldigvis har jeg mine bikinier og sko, som jeg skal bruge og så kan det ikke gå helt galt.

Lige inden vi beslutter os for at kaste håndklædet i ringen, får vi kontakt til nogle fitness atleter på den anden side af gangen, brasilianere som lige akkurat forstår engelsk. De giver mig en hel flaske Protan og vi kaster os over farvelægning med det samme! Yes! De får en gave! Samtidig dukker Anders op med noget andet farve og en forbindelse til en bodybuilder som gerne ville hjælpe med det hun kunne, så vi får makeup og hun lover også smykker hvis det skulle blive aktuelt! Så nu går det og det skal nok gå! Nu skal jeg lige nå at sove lidt før jeg skal spise lidt mere kl. 04.00 intet problem at vågne så tidligt når det gælder mad!

Jeg skal først på omkring kl. 16.00 i morgen så vi kan nå at få styr på de sidste detaljer.

Det her er blot en lektie i rækken om at man intet kan forvente, intet kan planlægge og man kan klare sig med meget mindre end man tror 🙂 NAT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *