Udgivet i Skriv en kommentar

Næste Bootcamp i august

Sidste dag for denne omgang bootcamp er på torsdag, men jeg overvejer at afholde en enkelt workshop i juli, hvor du kan stifte bekendtskab med mig og nogle eksempler på hvad vi laver på bootcamp timerne, så hvis det er uvisheden der holder dig tilbage for at deltage, så skriv, så opretter jeg en workshop! 🙂

Men uanset fortsætter jeg succesen med udendørs Bootcamp træning til august og holdet fra 18.00 til 19.00 er fyldt, men er er mulighed for et tidligt hold og et senere, henholdsvis kl. 07.30 – 8.30 og igen 19.00 til 20.00 skriv dig på listen nu og få “Early Birdie” tilbuddet til 1000 kr. for 2 x ugentlige træninger over 4 uger + 1 x ugentlig hjemmearbejde i  som bliver tilsendt med videoklip via vores lukkede FB Gruppe. altså 125 kr. pr. træning i en lukket gruppe for max. 6 deltagere. Så er du træt af at blive overset på saltimerne i fitnesscentret, trænger til frisk luft, ny inspiration, fremskridt, opdagelse af nye muskelgrupper, så er det her for dig!

Til sammenligning koster en gennemsnitlig personlig træningstime 500 kr. i snit i de kommercielle centre.

I den lille lukkede gruppe kan der tages individuelle hensyn til skavanker, styrkeforskelle og konditions niveau. Sammenholdet i gruppen bliver hurtigt stærkt og det gavner hele forløbet og du får fælles “lidelsesfæller” og der løftes i flok.

Vi leger med lidt forskelligt udstyr og noget af det har du garanteret aldrig set eller prøvet før, men langt det meste af træningen foregår med naturen, din krop og de andre deltagere som udstyr.

Der veksles mellem styrke, kondition og udholdenhed og ikke en træning er ens!

Hvad stopper dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *