Vanecoaching

Vanecoaching er for dig, der ønsker at skabe EGNE og vedvarende træningsrutiner og kostvaner. Vanecoaching er for dig, der ønsker at arbejde med både dig selv, din kost OG din træning for at nå dine mål. Vi laver gerne et fleksibelt forløb for dig, der løbende kan tilpasses dine behov. Ofte ændres dine behov undervejs, og ved hele tiden at være på forkant, kan vi sikre, at dine livsstilsændringer bliver permanente. Skulle du opleve tilbagefald af den ene eller den anden årsag, er du også dækket ind!

Det kan virke som en stor investering at bruge en vanecoach, men det er også en investering, der kan måles på din livskvalitet resten af dit liv.

Vanecoaching er i sin enkelthed coaching på dine vaner. Det kan være eksisterende vaner, man ønsker at ændre eller nye vaner man ønsker at indføre i sin hverdag. Ofte tager vanecoaching udgangspunkt i en livsstilsændring, som for eksempel et vægttab, men det kan også være coaching på tanker, karriere, produktivitet eller andet. Vanecoaching kan være et effektivt redskab til at ændre adfærd, så du kommer tættere på det du gerne vil opnå.

Dine vaner betyder mere end du tror. De handlinger vi udfører konsekvent, er det der udgør, hvad vi får ud af livet. Ved at ændre på vores vaner kan vi ændre på den måde vores liv udfolder sig og dermed skabe de resultater for os selv, som vi virkelig ønsker. Her får du ingen slankekure eller lyn-fix, der kun virker på kort sigt. Som vanecoach beskæftiger vi os ikke med restriktioner og løftede pegefingre, men tager udgangspunkt i dig og i dit liv.

Vanecoaching er en samtale, der tager udgangspunkt i en ændring du ønsker, skal ske. Igennem struktureret spørgeteknik skabes refleksion, og vi finder sammen frem til den adfærd, der kan føre til de ønskede resultater. En session tager ca. 50 minutter.

Coaching foregår som udgangspunkt hos LBP Strength and Fitness på Nikkelvej 1, Randers SV. Sessioner kan foregå andetsteds efter aftale. Kontakt os for at høre mere.