Udgivet i 6 kommentarer

Organiserer, planlægger og strukturerer

Fredagen i dag, har jeg reserveret til kontoret og hvilken fornøjelse det er at få  noget fra hånden for alvor, det gør at jeg (efter mit kageprojekt er halvvejs) kan gå på hovedet i seng og se frem til en weekend med helt ro i hovedet.

Jeg har nu organiseret mine uger stort set hele april ud, men der kan jo altid komme småændringer/justeringer og dem er jeg også forberedt på. Det betyder at der nu er frigjort tid og plads til alle mine klienter, eksamenslæsning, en tur til Berlin, en tur til Oslo for at komme til eksamen og så er den april slut og dejlige maj er lige om hjørnet!

Særligt om fredagen er jeg spændt på min indbakke, fordi i den her tid er Team LPB på diæt og for de flestes vedkommende for første gang og det skulle jo helt gå rimeligt problemfrit efter de første 14 dage som det lige tager at komme ind i rytmen. Der er stor forskel på hvad den enkelte har af tilgang og præferencer til kosten og det er derfor et spændende puslespil af finde frem til hvad der fungerer for den enkelte og derfor også ganske spændende at modtage opdateringer.

Jeg må i dag fremhæve Kathrin som har valgt at udskyde sin første konkurrence til 2014 for at være sikker på at stå i den ønskede form. Kathrin har jeg i forvejen haft et længere forløb med og det har været en spændende proces hele vejen dog ikke uden et par kampe og kameler der måtte sluges, men missionen er lykkedes og Kathrin kan nu fejre et vægttab på 10 kg. siden 1. januar, på troda af jobskift og et par runder med influenza og forkølelse. Kahtrin har nu sluppet kalorietællingen så godt hun kan og er begyndt stille og roligt at se maden som sin ven og ikke fjende. Kæmpe ros herfra!

Enkelte har fået udstukket retningslinier for kosten ligesom Johanna der vandt sin bikiniklasse sidste år, mens andre har fået udleveret konkrete men flexible kostplaner som de følger nu. Her må jeg så også fremhæve Sarah som faktisk også siden januar, selv har formået at smide 10 kg. ved hjælp af ren mad, sund fornuft og mere fedt! 🙂 Way to go Sarah!

Planen for Sarah er nu at jeg nu modtager feedback på hver uge med mål og vægt, men at hun fortsætter det gode arbejde, dog med mere konkrete retningslinier for som jeg plejer at sige er regel nr. 1 hos mig: “if it ain’t broke, don’t fix it”!

Det skal lige understreges at INGEN der ikke skal stille op til fitnesskonkurrencer indenfor de næste 6 mdr. bliver udstyret med en kostplan, der er særlige forhold der gør sig gældende her. Her tilbyder jeg tilgengæld kostcoaching så DU lærer SELV at tage ansvar for din mad, lærer hvad der er optimalt for DIG og DIN sundhed så du altid (eller for det meste) er i stand til at træffe de rigtige beslutninger omkring din mad og din sundhed.

Jeg har tidligere skrevet om kost og sundhedscoaching her…

Hav en dejlig fredag

/Lonnie

6 tanker om “Organiserer, planlægger og strukturerer

  1. Jeg takker og bukker 🙂 tusind tak for de fine ord…

  2. Tusind tak for fine ord 🙂

  3. Hvor er du sød Lonnie, det var pæne ord om dine LBP Piger:)
    God weekend til dig:)

    1. Tak Charlotte, jamen det varmer mit hjerte hver gang pigerne har fremskridt, så de fortjener ros for deres indsats!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *