Udgivet i Skriv en kommentar

Personlig træning

Så er der sørme liv på bloggen igen!

Jeg syntes det er på tide jeg giver lidt lyd fra mig herinde igen.

Der har været en laaaang, laaang periode, hvor det måske ikke var så synligt at jeg rent faktisk TRÆNER med mine klienter og ikke kun kører vancecoaching/overspisningscoaching, som i øvrigt er et fantastisk værktøj! Årsagerne er mange, en er nok tidsfaktoren, jeg lever og ånder for udvikling og det her jo indebåret en flytning af PT centeret så vi nu har luft og plads omkring os. En anden er at jeg også er mor til 2 små børn, der kræver alt af mig, så snart jeg træder ind af døren, så det er 2 verdener med fuld drøn på indtil jeg vælter rundt på ryggen og sover til næste morgen, hvor det hele starter forfra. 🙂

Men lige nu har jeg fået luft igen, de events der var på tegnebrættet er nu afviklet, de gruppetræninger vil gerne ville teste er blevet testet og det der virker kører videre, det der ikke gør lukkes ned. En evig udvikling og det er det jeg elsker.

En tredie årsag til at du måske ikke opfatter mig som synlig længere er fordi jeg netop fokuserer på mine klienter når vi er sammen og jeg finder det umuligt eller fraværende at filme alle vores sessioner. Jeg er ligeledes heller ikke tilhænger af før og efterbilleder fordi det der betyder mest er ikke at jeg kan få dig til at tabe dig og hvor mange kg. du har tabt, næ det er processen derhen der er vigtigst for mig, for nyder du også processen og læringen du får med dig, får du som oftest også blivende resultater.

Jeg er også gammel i gårde, forstået på den måde at det er læææænge siden jeg tog min første PT uddannelse, men der er også løbet rigtigt mange andre uddannelser og certifikater ind på den konto siden da og jeg er stadig i mentorforløb hos en af de bedste i branchen.

Jeg syntes PT branchen har fået et meget uheldigt ry og der bliver sprøjtet PT’ere ud til højre og venstre og mange lover at de er tilgængelige 24/7, en ting jeg stensikkert ikke er og aldrig kommer til at være. Det vil svare til at jeg var ansat i Bilka og lod samtlige afdelingschefer skrive til mig så snart jeg var kommet hjem. Ting der helt sikkert kunne vente, ting der ikke ville være vigtige hvis man som PT’er gjorde sine klienter kompetente og udstyrede dem med viden nok til at kunne vente på din svar mail dagen efter.

Hos mig har jeg troen på at alle mine klienter er kompetente nok og at jeg har udstyret dem med nok viden til at kunne træffe egne beslutninger, både vedr. teknisk udførelse i øvelser, men også kostmæssigt og på den måde aldrig bliver 100 % afhængig af min hjælp men derimod er drevet af lysten til at lære mere og få større indsigt og kompetencer.

Nå men det jeg vil sige er at jeg altså stadig ELSKER at TRÆNE med mine klienter. Jeg elsker at lære jer at holde af træning og bevægelse og at jeg IKKE kun tager fitnessatleter, faktisk er det nok kun 5 % af min forretning i dag. Jeg vil SÅ gerne arbejde med dig derude og jeg har lige nu plads til 2 mere der har lyst til at træne i dagstimerne tirsdage og torsdage.

Jeg har også stadig plads til fitnessatleter, så sidder du derude med en drøm om at stille op, så tag kontakt her hos mig gør vi tingene 100 % og du bliver overrasket over hvor lang tid det tager at blive klar, så tag hellere kontakt for tidligt end for sent!

Indlæg fra hjertet og uredigeret er den eneste måde jeg nogensiden får udgivet noget på, så bær over med det! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *