Personlige trænere – Vanecoach – Overspisningscoach

Lonnie Boe Pedersen

Ejer af LBP Strength & Fitness
Master trainer
Vanecoach og overspisningscoach
Performancespecialist

Min træningsfilosofi
Standardiseret holdtræning vil være som at tilbyde en tv-pakke, hvor halvdelen af kanalerne er unødvendige. Det er ikke vejen frem. I stedet udvikler vi dig fysisk og mentalt, og giver dig derved de rette værktøjer. Ingen mål er for små. Det er nemlig de små mål, der rykker på den lange bane og giver de største resultater!

Det jeg laver
Jeg tilbyder personligt designede forløb, udvikler og underviser på en række buildcamps og som vanecoach og overspisningscoach, er det min opgave at få klienterne til at opdage deres vaner og arbejde aktivt med dem. Når først vanerne er fremme i lyset, kan man ændre eller fjerne dem.

Sammen med en række virksomheder, har jeg fokus på medarbejdernes trivsel og gennemfører individuel forløb, samt buildcamps på virksomheden.

Foruden mine egner aktiviteter, er jeg chef for en række dygtige, kompetente og engagerede personlige trænere under mit tag. Selv har jeg et helt liv som aktiv sportsudøver bag mig, samt 10 års erfaring som fitnessatlet. De sidste 6 år har jeg samtidigt arbejdet som personlig træner og sundheds-konsulent for en række virksomheder.

Af præstationer kan nævnes at jeg og mine atleter har hevet hele 50 topplaceringer hjem i løbet af de seneste 6 år. Jeg kan roligt sige, at jeg brænder for at hjælpe helt almindelige mennesker, såvel som konkurrence udøvere. De har nemlig alle det til fælles, at de vil være den bedste udgave af sig selv.

Og nu er det din tur. Kan kun sige, at jeg glæder mig til at møde dig!


Helle Vinther

Senior træner hos LBP Strenght & Fitness PT center
Certificeret personlig træner
Vanecoach
Yoga instruktør indenfor følgende stilarter: Hatha yoga, Vinyasa yoga, Restorativ yoga, Yin yoga og Strala yoga


Mikkel Høegh Paulsen

Junior træner hos LBP Strengt % Fitness PT center
Styrketræning
Mobilitet
Skader
Gøre hverdagen lettere
Udstrækning

Min træningsfilosofi
Jeg underviser folk der gerne vil nå de mål de sætter sig. Har specialiseret mig i styrkeløft og er lidt en drengerøv, hvilket særlig holdundervisning bærer præg af. Træning skal være hård og gå til grænsen. Mit fokus er altid på grundformen og hvordan vi kan forbedre den.

Det jeg laver
Underviser som personlig træner med en til en træning. Her hjælper jeg med at holde fokus på træningen og hvis ønsket også kosten.

Uddannet personlig træner i 2016 og er derfor stadig under stor udvikling. For at holde min udbygge min viden og blive bedre til det jeg laver, tager jeg løbende efteruddannelser og kurser. Det gør jeg for at kunne tilbyde mine klienter en bred vifte inden for træning.


Maria Lemvigh-Hammer

Senior træner hos LBP Strenght & Fitness PT center Personlig træner LBP
Fitness
Coach
Kostvejleder
Løbeinstruktør
Piratjæger i Søværnet

Jeg blev uddannet på Ålborg sportshøjskole i 2015, hvor jeg tog styrkelinjen og dermed fik en DIF diplom træner niveau 2. Det svarer til en elitetræner uddannelse. Mit speciale var træning af gravide og efterfødsels træning.

I 2016 tog jeg en kostvejleder uddannelse ved fitness institute som supplement til min personlig træner uddannelse.

Jeg har en DIF Coaching uddannelse, hvilket gør mig i stand til at hjælpe med klienterne med at finde motivation og mål.

Jeg startede min træningskarriere i år 2002 men jeg har trænet intensivt siden 2012.
Jeg har altid kunne li at prøve grænser af hvilket fik mig til at få en kontrakt i søværnet og dermed kom på piratjagt i Aden bugten. Jeg har haft 3 udsendelser dernede.
Jeg har ved forsvaret tillært mig viden omkring optagelses kravene til forsvareret.

Jeg har envidere været instruktør i fitness dk, hvor jeg var funktionel instruktør og Stram op og Core.

Til hverdag sidder jeg i en kontor stilling i forsvaret, her har jeg erfaret på egen krop hvor vigtigt det er at træne og styrke sine muskler.

Jeg vandt bronze i atletich fitness 2013 debutant stævne, hvor jeg havde Lonnie som træner, så kender også mange af hendes grund principper.


Thomas Schaltz Nielsen

Junior træner hos LBP Strenght & Fitness PT center
Personlig træner og fitness instruktør med interesse i styrke, fedttab, skadesforebyggelse, genoptræning.


Trine Rathlau Kristensen

Senior træner hos LBP Strenght & Fitness PT center
Fitness


Daniel Aagaard

Selvstændig personlig træner
Vanecoach

Jeg er selvstændig personlig træner og tilbyder én til én træning og vanecoaching i LBP Strength & Fitness personlig træningscenter.

Du kan læse mere om mig og hvad jeg tilbyder på danielaagaard.dk.