Udgivet i Skriv en kommentar

Præsentation af Atlet Josephine Sander Kierstein

Navn: Josephine Sander Kierstein

Billede 3

Alder: 24 (25 d.27 august) 😉 hehe

Bopæl: Aalborg

Facts om mig: 

Jeg er den ældste af 3 søskende (jeg har to yngre brødre). Jeg er vokset op i Birkerød (Nordsjælland), jeg bor i Aalborg med min kæreste, hvor meget af min tid går med studier, træning og arbejde i Bodyman. Jeg har en BA i kommunikation og medier – interaktive digitale medier og skal til at læse cand. It- kommunikation og organisation i Århus. Jeg elsker at være aktiv, især udenfor! Derfor holder jeg allerbedst fri når jeg skater, snowboarder, surfer, spiller volley med vennerne eller lign.

Træningserfaring:

Jeg har været træningsaktiv altid! Jeg startede med at svømme med min mor som helt spæd, det udviklede sig siden til en konkurrence sport, som jeg først stoppede til som 15 årig. Jeg har sideløbende dyrket springgymnastik hele min barndom og op igennem teenage årene. Da jeg gik i gymnasiet boycuttede jeg DSB med en cykelafstand på 16 km hver vej, mellem bopæl og gymnasium. Det var starten på min kærlighed til cykelsporten. Derudover startede jeg med at dyrke holdsport og en smule styrketræning i fitness. Jeg blev senere hen uddannet spinninginstruktør i Fitnessworld og jeg fortsatte med styrketræningen, som de sidste 8 år gradvist er blevet mere og fokuseret. For 3 år siden blev jeg forført af fitnesskonkurrencer og besluttede mig for at prøve kræfter med det, hvilket jeg først førte ud i livet næsten 2 år senere, da jeg først ville gå på scenen, når jeg havde en pakke jeg potentielt kunne gå hen og vinde med.

Vægt offseason: omkring 70-73 kg

Vægt onseason: cirka 63 kg (65-60 kg på scenen)

Hvordan ser din træning typisk ud off-season?:

Offseason træner jeg tungt og har denne offseason kørt helt ned til 1-3 gentagelser i samtlige øvelser, hvor jeg har fokuseret på teknik og styrke. Jeg har ingen cardio og træner omkring 4 gange i ugen.

Hvordan ser din træning typisk ud on-seaon?:

Jeg har 4 styrketræningsdage, ingen cardio (så længe som muligt) og masser af supersæt.

Målet med min træning:

Mit overordnede mål med træning er velvære, god holdning og at skabe de bedst mulige fysiske rammer for min krop og sind. Jeg kobler fra, når jeg træner og jeg har altid et mål om at blive stærkere, fordi det føles fantastisk!

Sådan helt specifikt har jeg tænkt mig at udfordre mig selv og min form til både danske, men nu også udenlandske fitness stævner.

Placeringer i bikinifitness:

  • plads newcommers 2014
  • plads Danmarks mesterskaberne 2014

Hvorfor bikinifitness?: 

Ærligt, så syntes jeg bikinifitness var noget fjollet til at starte med, men klassen har udviklet sig og det jeg før syntes var enormt krukket, synes jeg nu er ret sjovt og udfordrende. Jeg har tidligere overvejet både body-og athletic fitness og skal da heller ikke afvise at jeg for sjov en dag vil forsøge mig, men lige nu er det bikinifitness jeg brænder for.

11779810_523478484474491_9016198372064644566_o

 

 

 

 

 

 

 

Derfor søgte jeg hjælp ved Lonnie: 

Jeg har mange bekendte som har anbefalet Lonnie og man kan ikke bevæge sig i denne fitness verden i DK uden at støde på hendes navn. Lonnie har ry for at være en utrolig kompetent coach både til almindelige kunder og til atleter. Lonnie har en lang liste af uddannelse og kurser i personlig træning og det synes jeg er vigtigt! Vi har trods alt med kroppen at gøre, vores hylster, som vi skal bære rundt på hele livet.

Derudover blev jeg tiltalt af Lonnies professionelle arbejde med sine klienter.
Billede 2

Lonnie er som person fuldstændig ærlig, så jeg ved hun råt for udsødet fortæller mig fuldstændig hvad hun tænker, hvilket er en enormt vigtig kvalitet hos en coach, i min optik.  Jeg fik en god blød start på fitnesskonkurrencer, hvor jeg var tilknyttet nogle gode venner som coaches, men nu har jeg brug for rene linjer og et decideret coach-atlet forhold. Derfor fungerer det utrolig godt for mig, at Lonnie har et booking system, faste priser og helt klare linjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *