Udgivet i 2 kommentarer

Så er jeg her igen!

Det er ikke med min gode vilje her ikke er blevet blogget, men livet har budt mig et par udfordringer på det sidste, ikke mindst at prøve på at holde ferie.

At holde ferie er ikke min stærkeste side og jeg endte dag også med at arbejde 3 ud af 7 dage, men jeg forsøgte!!!

Jeg har i mellemtiden også fået konstateret helvedesild, som egentlig er en skoldkoppevirus som vågner af sin dvale og vandrer via nervebaner, giver udslet ensidigt på kroppen, i mit tilfælde på ryggen under skulderbladet, med følelsesforstyrrelser i områderne omkring og det svier og brænder og klør helt vildt! Det opstår typisk, ved svækket immunforsvar eller stress og jeg tror at 7 mdrs. afbrudt søvn har spillet sin rolle og selvfølgelige min nye hverdag. Det værste er dog overstået, men det kan tage 3 uger indtil det værste er væk. Jeg har derfor været meget træt oveni at der har været ret så meget at se til i min lille virksomhed.

2014-04-25 18.56.33

 

 

 

 

Jeg er i denne uge startet op på fuldt tid og det har jeg lige skullet omstille mig til inde i hovedet, men nu er jeg i gang og jeg rundede dagen i går af med dejlig omgang Bootcamp ude i det friske vejr! Det gav lidt mere energi at se de dejlige og glade kvinder give den gas!

2014-04-15 08.55.43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit kontor bød mig på mange udfordringer i sidste uge, hvor jeg mindst behøvede det. Jeg følte jeg havde verdens højeste blodtryk! Printeren stod af, min mail virkede ikke, jeg kunne ikke få adgang til mit faktureringssystem fordi mine koder ligger gemt på min mail. Nu ligger de et andet sted! Jeg følte mig udfordret! Nu har jeg fået ny printer og jeg der dybt forelsket i den! Den er hurtig, på wi-fi, og lydsvag og så virker den bare!!! Jeg får ligefrem lyst til at sætte mig på kontoret og arbejde med den ved siden af!

Jeg har også haft fornøjelsen af at have Rikke Bundgaard fra www.dinsundhedscoach.com med mig rundt og hun er med mig de næste 2 uger også, så der bliver talt coaching m.m. og vi får vendt en masse idéer og tanker og jeg ville ønske jeg kunne have Rikke med mig hver dag 🙂

I nat skete der intet mindre end et mirakel!

“Bubs” var kun vågen 1 gang! Som i 1 gang!!! Det er aldrig sket før men det må MEGET gerne fortsætte! Hun er nu begyndt at spise rigtig godt og kan lide det meste mos og grød vi serverer for hende så længe der ikke er klumper i! Hun er ved at kaste op så snart der er den mindste klump 🙂 og jeg håber og tror at det er det der gør at hun nu sover bedre!

Efterhånden er de fleste af mine atleter påbegyndt sidste fase i deres rejse mod scenen og jeg modtager updates fra disse hver fredag, så også hver fredag er der tryk på mailen, men en ufattelig spændende proces at guide dem igennem og følge!

Det var alt for nu, jeg vender tilbage med lidt formbilleder af en af mine upcoming atleter, for at vise hvor langt man kan nå med tilrettelagt træning og fornuftig tilgang til kost uden kcal. tælling!

2014-04-22 14.54.18

 

2 tanker om “Så er jeg her igen!

  1. Hej Lonnie…hun er godt nok en lækkerbisken…Run kan godt gør klar med geværet, når hun bliver ælder 😉

  2. Hej Lonnie…hun er godt nok en lækkerbisken…Rune kan godt gør klar med geværet, når hun bliver ældre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *