Udgivet i 4 kommentarer

Sukkerfri Bounty

2013-08-18 18.24.24Jeg afholder om 14 dage mit eget Babyshower og i den forbindelse prøver jeg at tilbyde mine gæster et par valg i form af enten de traditionelle sukkerholdige kager (jeg har bagt mini cupcakes som skal pyntes med lyserød frosting, mini donuts m.m.) og så ved jeg at både min mor og et par andre af gæsterne prøver at holde sig fri af sukker og et par stykker burde holde sig fri af sukker, herunder min diabetes ramte onkel og farmor 😉

Jeg har længe villet prøve denne opskrift på  Bounty og efter at have lavet den, kan jeg ikke forstå hvorfor jeg har ventet så længe og nu har jeg i hvert fald ET alternativ til mine gæster, men lur mig om ikke jeg ryster endnu et par stykker ud af ærmet:

Hjemmelavet sukkerfri Bounty

  • ca. 100 g kokosrasp
  • ca. halvdelen af den faste creme fra en dåse med kokosmælken
  • 2 tsk med top kokosolie
  • 2 tsk. Sukrin,
  • 2 dråber stevia vanilie creme eller blot vanilie essens.

Fremgangsmåde:

Smelt kokosmælken og olien sammen med Sukrin og stevia, tilsæt  kokosrasp, stil på køl til massen er fast, skær ud i bidder og overtræk med en god mørk chokolade 🙂

4 tanker om “Sukkerfri Bounty

  1. Vil du ikke dele din donut opskrift, mangler virkelig en god en? 🙂

    1. Hej Stine
      Den kommer her:
      250 g. mel
      150 g. sukker
      2 tsk. bagepulver
      1/4 tsk. Revet muskatnød (det elsker jeg så jeg bruger mere)
      1/4 tsk. kanel
      1 tsk. salt
      2 dl. mælk
      2 æg
      1 tsk. vanillie ekstrakt
      1 spsk. smeltet smør (ca. 15 g.)

      Bland ført de tørre ingredienser sammen, så de våde og bland dem herefter sammen.
      Fyld dine donut forme 3/4 dele op og bag ved 165 g. varmluft i 8 til 10 min. med mindre du har en mini donut maker, så styrer den tiden for dig, men der er risiko for at de let bliver tørre, men en tur i fryseren og en omgang frosting bestående af flormelis, citron, evt. mandelessens og 2 spsk. varmt vand hjælper også 🙂 De er klart bedst med overtræk eller glasur.

  2. Tusinde tak 🙂

  3. Hej Lonnie, kokosrasp, er det alm rasp ristet sammen med kokos ? Kh Tinna

Skriv et svar til kreativlbp Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *