Udgivet i Skriv en kommentar

Uge 35

Ja så rundede jeg uge 35 i min graviditet og der er teoretisk set kun 5 uger tilbage til min termin. Jeg har det stadig superfint, sover minimalt om natten, men har så småt vænnet mig til det også. Det kan jeg jo lige så godt, eftersom en baby ca. spiser hver 3 time døgnet igennem og jeg ikke kan forvente at være udhvilet hver dag.  Jeg havde dog ikke forventet at jeg skulle slås med den slags træthed mens jeg stadig arbejder på fuld kraft, men jeg finder styrken i at så bliver det heller ikke så slemt, når først babyen kommer fordi jeg så faktisk har fri til at hvile når babyen sover, i hvert fald de første 3 mdr. hvor jeg har barsel. Men så igen er jeg jo vant til at arbejde, sove minimalt, være træt, men få det hele til at hænge sammen alligevel, så det er jeg faktisk ikke så bekymret for længere.

Fysisk er jeg selvfølgelig lidt tung i korpus, men jeg har faktisk “kun” taget i underkanten af 11 kg på og det er egentligt lidt sjovt, fordi jeg de første 3 mdr. ikke tog på pga. kvalme og manglende appetit, de næste 3 mdr. tog jeg så lynhurtigt 10 kg. på og her de sidste knap 2 mdr. altså kun 1 kg. Jeg havde ellers en forventning om at ramme omkring 15 kg. men lige nu ser det ikke sådan ud. Det er på ingen måde en bekymring for jeg har om nogen værktøjerne til at smide de vundne kg igen og en del forsvinder jo med baby, fostervand, moderkage m.m. men en spændende proces er det!

Jeg lod mig også gribe med af bootcamp træningen i går og jeg havde det helt super da jeg hoppede med på nogle af øvelserne og det passede mig supergodt efter en lang arbejdsdag at være lidt fysisk aktiv.

Jeg når som regel mine 4 ugentlige træninger, og får af og til også suppleret med en stille gå tur, særligt her i sensommervejret har det været godt, men tungt at få gået lidt. Jeg døjer endnu ikke med væskeophobninger og jeg bliver i troen af at det er mine daglige aktiviteter, hvor jeg får bevæget mig sammen med mine klienter i stedet for at sidde stille der sikrer mig at der er rimeligt omløb og gennemstrømning i kroppen.

Jeg har 7-9-13 heller ikke erhvervet mig strækmærker, men det har jeg hørt man kan risikere at få helt op til fødslen går i gang, så jeg tør ikke sige mere 😉

Så alt i alt er jeg sluppet en del “billigere” end forventet med mit hypermobil syndrom taget i betragtning, vi reagerer forskelligt, har forskellige opfattelser af smerter og forskellige tærskler for hvor langt vi tør presse os selv og jeg har hele tiden mærket efter hvad der føles rigtigt for mig og ikke lyttet til hvad andre opfatter som værende “nok” eller “rigtigt” for mig er der ingen fakta, ud over at lytte til sig sin krop og det har jeg efterhånden mange års erfaring med og det er ikke altid at hoved og krop er enige om hvad der skal foregå, men jeg har lært at lytte og acceptere!

Nå men det var dagens indlæg, nu tror jeg det er tid til at pleje mig selv med lidt træning inden dagen PT’ere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *