Udgivet i Skriv en kommentar

Ugen der gik alt for stærkt

Denne uge har kørt i højeste gear og da jeg endelig landede i sofaen efter endnu en vellykket bootcamp aften i sneen som alle deltagere nægter at lade sig kue af, faktisk så indbyder den bare til mere sjov og nye træningsmuligheder jeg ikke havde set, så sne tak for oplevelsen! 🙂

Når der er tryk på er det vigtigt for mig at jeg har styr på madfronten, det behøver ikke at være svært og jeg holder det ofte superenkelt og er ikke for fin til også at købe nogle færdigblandede salater i Føtex, hvor jeg ofte har til to portioner, så tilsætter jeg blot en proteinkilde og i denne uge var det den nemme og kedelige, fyldt med tilsætningsstoffer af slagsen: kyllingepålæg.

Jeg lavede min version af en kyllingesandwich altså uden brød men med samme ingredienser, hurtigt og enkelt:

Kyllingepålæg som bund, smurt med lidt karrydressing (hjemmerørt på mayo og cremefracihe), klatter af hytteost 4 % fordi det skulle bruges, peberfrugt, drueagurker skåret i skiver og hjemmestegt gourmetbacon! Mums!!!

2013-03-18 11.10.08

 

 

 

 

 

Ellers har jeg også haft mine dejlige pandekager med, samt æble og en neutral drikke skyr (så er jeg fri for at de tilsætter sukker og andet gejl, så som majsstivelse) og det er bare næring, de fleste vil nok ikke syntes om den fordi den ikke er sød, men det er jo hele pointen, vi skal ikke konstant have tilfredsstillet vores søde tand!

2013-03-18 13.46.57 Æble fungere også godt for mig når jeg er på farten, det giver mig lidt energi til hjernen, når alt syntes håbløst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg modtog i mandags denne dejlige pakke fra Funktionelmad og jeg glæder mig virkelig til at få eksperimenteret i køkkenet! Jeg har allerede fået smagt Sukrin Gold og den er intet mindre en genial og straks måtte jeg teste den i min barndoms klassikker: Ymer med brun farin, denne gang dog med Sukrin Gold og det var fuldstændigt som at være hos farmor og få min favorit dessert! Det er virkeligt vanedannende og noget jeg tror jeg vil holde til weekenderne eller når der er særlig grund til forkælelse 🙂 Men I LOVE IT! Der har som sagt været så meget turbo på at jeg ikke har lavet noget som helst andet i køkkendet end at åbne køleskabet,snitte lidt peber og stege lidt bacon, så nu håber jeg at weekenden giver lidt luft, på trods af release på Body Flow nr. 60!!!

2013-03-18 09.13.57

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *