Udgivet i Skriv en kommentar

Vafler af kagemix fra funktionelmad.dk

Fredag gik turen mod Ebeltoft hvor Rune og jeg nappede en overnatning på Kystvejen, næsten som en miniferie og man bliver ALDRIG træt af udsigten!

Vi indtog aftensmad på den lokale kro, Strandkroen, som også var min sommerarbejdsplads for 20 år siden (og lidt til) Maden er ikke noget at skrive hjem om og bærer præg af turisme, det skal være hurtigt og billigt, min bearnaise sovs som jeg havde set frem til kom helt sikkert fra en spand! Ydrk! Kødet til bøffen var bestemt heller ikke noget at råbe hurra for, så det spildte jeg ikke billeder på for det var den ikke værd. Det er virkelig synd at de laver sådan noget mad, på sådan en lækker beliggenhed, med nok en af de bedste udsigter på Kystvejen, kromad må godt være hjemmelavet og smage godt! Det ville de også kunne trække flere kunder på om vinteren! Om sommeren er de jo så heldige at sommerhus lejere ofte kun er der en uge og 1 middag på kroen kan de nok klare, men så kommer de heller ikke igen og det er jo lige meget, når husene bliver skiftet til ugen efter.

Tilgengæld havde Rune og jeg hørt rigtigt meget godt om en lille biks det hedder SMAG, som lige akkurat har 12-14 siddepladser og der fik vi den lækreste brunch tallerken jeg har fået længe og der var virkelig kræset for smagen! Det kan klart anbefales og vi vil med glæde tage turen fra Randers for at få det igen! Dejligt befriende ikke at få de traditionelle pandekager, bacon og æg, men tilgengæld, små lækre salater, lækre skiver af lækker skinke, skiver af noget pølse og ost, samt et enkelt spejlæg, hjemmerørt youghurt med 2 indlagte supriser!

Resten af lørdag gik med at øve Bodyflow sammen med “Team Bodyflow” og træning med makker Thomas og vi nappede det ondeste supersæt: Chins OH + Chins UH, så var armtræning ligesom overflødig!

Til aften var Rune og jeg stadig mætte fra den lækre brunch, men lige akkurat sultne nok til at teste det kagemix jeg havde fået tilsendt af min fantastiske samarbejdsparnter Funktionelmad!

2013-03-18 09.13.57

 

 

 

 

 

Valget faldt på vafler og de blev lavet lidt på slump, men her kommer det jeg lavede dem af:

100 g. kagemix

25 g. Lean Dessert Vanillie

2 æg

1 tsk. bagepulver

Vand

Alt undtagen vand røres sammen og så spædes der op med vand til det har en tykflydende konsistens, lad det stå 5 min for at trække og det passer med den tid vaffeljernet skal bruge på at varme op.

2013-03-23 18.18.11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg fik 6 vafler af portionen og de smagte ganske fortrinneligt, forvent dog ikke sprøde vafler, vil man have det må der spædes lidt op med noget fedtstof og det vil jeg klart prøve næste gang! Rune spiste hans med fløde og solbærsylst, jeg spiste mine med smør og lidt solbærsylt, jeg testede også en med cremefraiche, men førstnævnte var bedst for mig! MUMS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *