Udgivet i Skriv en kommentar

Ved siden af

Morgenvægt:

mandag 66 kg

tirsdag 65, 7 kg

onsdag 65 kg – væsken slipper sagte men sikkert 🙂

Dejligt når kroppen reagerer så positivt på ren mad og ganske hurtigt.

Complexerne som jeg havde glædet mig til at køre i går, blev afløst af en ivaliderende hovedpine, helt sikkert forårsaget at mine timer foran computeren og jeg besluttede mig derfor at køre lidt steady state cardio, for at forsøge at få løst op for spændingerne som forårsagede hovedpinen. Det lykkedes nogenlunde og det var da til at holde ud, jeg forsøgte ovenikøbet at små lunte lidt i mine Nike Free, som langt fra er optimale løbesko for mig. Det blev til 20 kedelige minutter på cyklen og 25 min. på løbebåndet, hvor jeg også ville se om knæ, ankler og gamle forstuvninger ville være med og det ville de… sådan da…;-)

Så hyggede jeg mig lidt videre med lidt Depth Jumps, så blev jeg træt af at se på en mand der trænede lidt på må og få, han så nu egentlig seriøs nok ud, men der var ikke rigtigt system i hans træning. Han kørte bl.a. Preacher Curls med 30 kg, så kunne jeg ikke dy mig og ville lige se om jeg kunne løfte det samme og det KUNNE JEG! Heldigvis mens han så det 😉 håber det gav lidt stof til eftertanke…

Maden har været superenkel og kun bestået af et wokmix tilsat kyllingefilet, rørt med kokosmælk og peanutbutter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til dessert nogle karamel proteinkugler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Træningen i dag blev henlagt til Stationen, da jeg ikke kan nå AK Frems åbningstider mandage og onsdage og gerne vil flytte så meget af min træning som mulige ud af Fitnessdk. Det blev dog med et par kompromiser, bænkpressen skulle have været med kæder, det blev uden, så skulle jeg have kørt nogle nedtræk med et bestemt greb som ikke eksisterer på stationen, så det blev alm. overhåndsgreb. Men ganske fin træning alligevel, man må tilpasse sig og jeg har ikke hørt nogen få dårligere resultater af den grund, alt kan lade sig gøre, så længe man vil det nok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *