Udgivet i Skriv en kommentar

VM forbedømmelse lige om hjørnet

Efter en kæmpe indsats fra VM delegationen og deres netværk, lykkedes det at få 1 kuffert frem som Anders så blev sendt med taxa ud for at hente i lufthavnen og for at få fysisk talt med de ansvarlige for de resterende kufferter.

Sanne min opvarmer har her til formiddag gjort en kæmpe indsats, fået købt negle til mig, hårspray og fået lagt mange lag farve på mig, samt ordnet min makup med det grej vi har lånt og må flere gange huske os selv på at alternativet var intet, så det vi har fået ud af situationen er ganske fint!

Jeg er nu ved at tørre rigtigt fint op og har fine markeringer i benene som jeg gerne vil have dem, dog tror jeg stadig ikke at jeg bliver mørk nok af protan’ men det er der ikke mere at stille op overfor nu. Jeg mangler at få fikset mit hår, selv om jeg lige nu hælder til at det ikke behøver at være anderledes end det er nu, det er ligesom i ånden med resten af den her oplevelse, men vi ser på det!

Kl. 16.00 går det i gang og jeg er på som næstsidste indslag og der er som sagt temmeligt mange piger med så det her kan for mig være sidste dag, så jeg vil prøve at nyde resten af oplevelsen og formen som jeg har nu til max.

Jeg skriver senere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *