Udgivet i 1 kommentar

VM slut prut og nul finale

Det var så det, jeg stod i mit livs form og det har været op ad bakke hele vejen mod målet og det stoppede ikke før jeg stod klar på dagen! Hvor om alting er jeg superglad for det jeg har præsteret med det udgangspunkt jeg havde, jeg er på ingen måde skuffet, undres dog lidt i deres valg af finalefeltet og ikke fordi jeg mener jeg hørte til der, blot fordi dem der blev valgt i denne omgang ikke stemmer overens med det de meldte ud, de ville se i foråret.. well well, jeg har været med delegationen ude og spise en lækker omgang kinesisk mad som var i det lidt sundere hjørne og super billigt! Alt koster nu kroner hernede, så imorgen står den på lidt supermarkeds crawl og jagt på et outfit til banketten, eftersom jeg stadig er uden kuffert. Jeg får den muligvis ved afrejsen og forhåbentligt har den stået koldt, da der stadig er kartofler og banankage i den 🙂

Ellers er jeg heldig med at have pakket et ekstra sæt træningstøj og nattøj i håndbagagen.

I morgen har jeg også lige mulighed for at komme på scenene igen, denne omgang som fede dorit uden farve og i pink bikini, eftersom der er parade of nations, jeg tror nok jeg sniger mig i baggrunden ;-P Vi har set den mest fantastiske konditor forretning og hamstrede også lidt smagsprøver til dessert med hjem på værelset og de blev godkendt og vi vender tilbage efter mere i morgen muhaa! Vi så også en bod hvor der blev solgt ristede kastanier, så de skal også testes i morgen.

Jeg kommer med en længere update og beretning så snart jeg har fået lidt ro på og er landet hjemme igen. Jeg ankommer først sent mandag og skal allerede tilbage på job tirsdag, så der holdes nok et par fridage her i blogland, men nyd den derude og så holder vi med norske smukke Nina Furseth der er i finalen i kategorien +168 cm i et rigtigt vildt felt! Lykke til Nina, du har vores stemme!

1 tanke om “VM slut prut og nul finale

  1. Gratulerer med flott innsats 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *